status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Most vettem észre, kicsit még 2022-ben ragadtam - nyilván nem "idén", hanem "tavaly". :D

A Lost Judgment hatalmas nagy meglepetés volt nekem, nagyon élveztem. Az, ahogyan kiderült minden és ahogyan kiderítettük az valami fantasztikus volt. Megvolt benne minden ami kell. Még vissza fogok térni, mert állítólag még be is lehet benne csajozni, bár persze azzal nem akivel össze akartam hozni Yagamit. (Szerintem tudjátok kire gondolok, és hogy miért nem jöhetnek össze.) A DLC-ről nem is beszélve.

A Top 5 játékom kivételével valahogy elkapott párszor az az érzés, hogy "na most már végigjátszom, hogy kezdhessem a következőt". Mint ha az lenne a dolgom, hogy minél több játékot végigjátszak és kezd kiveszni belőlem a varázsa annak, hogy sok időt eltöltsek egy játékkal.
    Van valaki még hasonlóan? Éreztétek már azt, hogy valamit végig kell játszanotok és már alig várjátok, hogy vége legyen és jöjjön a következő? Normális ez? Most vagyok 30, lehet ez már ezzel jár.

Azt vettem észre, hogy jobban megválogatom a játékokat és nehezebb lekötni a figyelmem.