status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Witcher 3 megvan PC-re, ott játszottam végig, de temérdek mellékküldetés, kérdőjel maradt még a térképen.
    Most jött a patch, fel is telepítettem gyorsan, de hát na.. Nem vagyok megelégedve a teljesítménnyel, meg manapság már inkább PS-en játszok, ezért gondolkozok az újbóli beszerzésén. Még az is lehet, hogy várok vele, hátha PS Plus-os lesz. ^^ (Fő sztori + 2 DLC pipa)

Plague Tale-el kapcsolatban én is azt tudom írni amit már ti is beszéltetek, jól néz ki, de futhatna sokkal de sokkal jobban is.
    A sztori egyelőre tetszik, visz előre, viszont ez az irányítás kinyír. Főleg így a GOW 2 után. Komolyan mondom nagyon idegesítő, annyira rossz a mozgás, annyira darabosnak és kötöttnek érződik az egész, hogy az hihetetlen. Le is húztam a nehézséget Easy-re, inkább jöjjön össze minden elsőre és menjek végig a játékon, mert lövöldözni, harcolni semmi kedvem nincs ilyen mechanikával.
    Jó persze, egy sportkocsi után egy kombi annyira azért nem megy jól de megvan azért a szépsége. Könnyednek mondjuk nem mondanám, mert néha felzaklat az amit látok. Kell hozzá gyomor. :D
    Grafikán kívül nem tudom, hogy miben másabb mint az első rész egyelőre. Remélem lesz valami képesség, bár persze kardra (ami annyira adná magát) nem számítok. TLoU szintjét meg se közelíti, esélye sincs.

Ha azt vesszük, hogy idén mikkel játszottam (nem megjelenés), akkor nekem ez volt a 3 befutó:
    1. Elden Ring
    2. Lost Judgment
    3. God of War 2

Volt sok jó játékélményem pedig idén.. Ezeket már könnyebb sorba tennem. :D
    4. Forza Horizon 5
    5. Guardians of the Galaxy
    6. Ratchet & Clank 2
    7. Stray
    8. Chernobylite
    9. Ghostwire Tokyo
    10. Remnant
    11. Tales of Arise
    12. Thymesia
    13. Far Cry 6
    14. Lego Star Wars
    15. The Last Guardian

A Gotham Knights is tetszett, de a top 15-be nekem nem fért be.