status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én imádtam minden percét, pedig aztán kétbalkezes balfasz vagyok hozzá. Azokkal a bossokkal szenvedtem a legtöbbet, akik gyorsak, rettenetesen beragadtam az Ape első fázisában, Genichiro elő fázisában, de a legtöbb fejfájást nekem Owl Father adta, ha volt időm leülni egy órácskát játszani, a Bagoly nem lett meg. Kellett hozzá egy folyamatos 3 óra, mire a begyakoroltam/megéreztem a nulla reflexemmel. A végén Isshinnél volt még némi kapkodás, sőt az úgy lett meg, hogy már 0 heal-em volt és ott ugráltam körülötte az utolsó fázisban, aztán leugrottam a szikláról, pedig már csak 2-3 ütés kellett neki, na ott volt majdnem infarktusom :D Ám mivel itt nincs leesés halál, ha van elég hp-d, vissza rakott a csatába és nem volt kegyelem, Isshin is megzavarodott :D
Az ER-ben van eddig 40 órám kb. Ez mind terepszemle és felfedezés. Ez idő alatt nem haltam annyiszor, mint mondjuk Genichirotól, nem volt olyan boss, ami megizzasztott volna, Margit elsőre, Godrick negyedikre.... eddig, biztosan lesznek majd keményebbek is.