status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Hát, szerintem nem. A DS annak idején nagyon jól hozta az Event Horizon hangulatot. Lényegében ez volt a legközelebb a filmhez és annak atmoszférájához. A Callisto meg szerintem egyszerűen nem félelmetes. A tactical dismemberment vagy mi is jó és egyértelműen újszerű feature volt a DS-ben, a Callistoban nincs ilyen. Akkoriban a headshot világ volt a shooterek terén: Gearsben is, mindenhol az volt a király. Erre jött a DS és azt mondta: fej helyett lőjj a végtagokra. Szerintem ez újszerű volt.
    A HUD-mentesség, a háton az életerő jelzés, az egész inventory rendszer mind újszerű volt a DS-ben, a Callisto 10+ évvel később csak lemásolja. A DS-ben volt egy rakás fegyver, amelyek ráadásul feelingesek is voltak, nem a standard pisztoly, shotgun, gépfegyver kombó ... mint itt. A plazmavágó vagy a fűrész, a szegecslövő stb.
    Hosszabb is volt a játék.

Nem, szerintem ennek nulla köze a nosztalgiához. A Callisto rövidebb, kevesebb feature-rel jött ki, mint a régi Dead Space annak idején. Az atmoszféra lehet szubjektív, de a feature-ök száma az elég objektív tényező és ebben a Callisto hátul kullog. A sok színész helyett inkább a játékmenetre kellett volna forrásokat áldozni szerintem.