PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Normálisan, nem save game felhőbe mentéses izével, NG+5-ön.
Ez akkor szerencsés helyzet ha nem vonnak sehonnan tőletek ezért pénzt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szórakoznak a látótávolsággal is sokszor erőforrást spórólva ugye.
Ha újonnan felraksz egy accountot a gépre az ALAP esetben automatikusan megosztott profil lesz, vagyis ezt nem manuálisan kellett beállítani.
Vagyis végig kell nézni az összes gépen lévő account vásárlási előzményét hol lett vásárolva vagy hol újult meg előfizetés
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.22. 08:51:06
Megnéztem és még 27 napig elérhető
Nincs megoztva valami profil?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.21. 11:32:14
Az lenne a kérdésem, hogy nem vettem ps plus t
mégis van, valaki nem tudja miért?
Tuti nem vettem nem is szoktam
Tartalma:
- Új képességek
- Új trófeák
- Új ékkövek (általuk a staff tápolható lesz)
- Új ruhák (Deluxe Edition kiadás is bővül)
- Új feladványok
- Új ellenfelek!
- Új sapkák a rotoknak
- Rengeteg finomhangolás és hibajavítás
A teljes bejegyzés (videókkal mellékelve az újdonságokról) itt olvasható
Az oldalon csak PS4 és PS5 verziók vannak említve, de gondolom PC-re is érkezni fog majd aznap.
Vannak fejlesztők/kiadók, akik ennyi újításért cserébe már folytatásnak hívnák az adott játékot - lásd: Blizzard - Overwatch 2. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Emlékszem Malenia első karakterrel milyen nehéz volt, most meg harmadik próbára levertem a samurai-ommal. Az első fázis alatt egy ütést sem kaptam. Gyakorlás kérdése az egész.
Tegnap lett vége az Elden Ringnek és 150 óra után úgy tűnik nem szenvedtem még eleget :D
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Hat itt Nemetben van, bontatlan is (ebay.de), de nem olcso.. postaval egyutt 43€ az uj, plusz akkor meg el kellene neked Magyarba kuldenem...
Hasznaltba is kaphato, pl gamestop.de, 35€+posta (ha kell ekkora osszegnel szallitast fizetni)...
Ha gondolod, nezz utana pl ebay.de-n, es ha szeretned, szivesen segitek, mert nem nagyon postaznak mas orszagba...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Valaki tud esetleg nekem választ adni arra, hogy a Sekiro PS4re miért nem kapható sehol?
Azért sok játékból kering a használt piacon nem egy darab ennyi idő után ehhez képest ebből sehol semmi.
Amit néztem
Jatekaim.hu
Hardverapro
Vatera
Jofogas
Konzolboltokba is kerdeztem
Tudom ott a store de nem letöltős verzióban akarom hogy meglegyen
Ha van még ötlet hol nézzem akkor jöhet
Yakuza Kiwami
Yakuza Kiwami 2
Yakuza 0
Dead by Daylight
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
Bugsnax
Metro Exodus
Trials of Mana
Monopoly Madness
Monopoly Plus
Uno
Wheel of Fortune
PSN ID.: Beegabor
Link.
Adversus solem ne loquitor
Nézegettem közben, kiderült, mindkettő, amire gondoltam, global dimminges is, amit a jelenlegi tévémen is utálok. (Sötét jelenetben az egész kép egyenletesen elsötétül. Mondjuk Playstationön ezt ki tudtam kapcsolni, ha PC módban használom.)
Találtam még egy ilyet: Hisense 50U7QF
Ez elvileg full array local dimminges, olcsó is, 50"-os. DE... már most úgy látom, kifogyott belőle majdnem minden bolt.
Az a picit drágább LG OLED pontosan melyik?
Előre is köszi a segítséget!
én elhiszem, hogy valakinél észrehetetelen a különbség, de mégis redditen is jópáran sírnak emiatt (és C9, CX, C1-en is), és nincs megoldás egyszerűen, max ha 1080p-ra állítod az outputot - dehát akkor meg megintcsak romlik a minőség.. azért rápróbálnék ugyanerre 1440p-ben, mert ott ott a full range 444 120Hz 10bit bele kell férjen a bőven sávszélbe - kérdés, hogy mennyire lesz ócska 1080p-hez képest...
nagyjából így kell elképzelni a jelenséget, csak szemléltetésképp: KATT
további threadek:
PS5 + LG CX - colors off in 120Hz HDR modes
PS5 has no full HDR support if VRR is ON.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.01. 09:13:16
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.30. 22:19:18
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.27. 16:01:32
-Yakuza: Like a Dragon (PS5/PS4)
-Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 - Pack Cross-gen Deluxe (PS5/PS4)
-Little Nightmares (PS4)
PSN ID.: Beegabor