121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#119521 A DF azt tesztelte, hogy a konzolmódnak milyen impactje van a pécés verzióban. Az derült ki, hogy tud szarul futni pécén. A 4090 ebben a kérdéskörben totál irreleváns, lehetne benne 15darab, akkor sem futna jól, mivel masszívan procilimites. Így. Van viszont olyan beállítás, aminél a konzoloktól jobb procikon lazán elfut 100-120fps-el. Ami azt jelenti, hogy a konzolprocikon is valszeg vinné a 60-at. Abból, hogy van olyan beállítás, ami bármit megfektet nem következik semmilyen módon, hogy csak úgy tud futni. Szóval ez a pécén sem tudja a 60-at ez egy szép kövér fasság azoktól, akik megvették a konzolost, nincs setupmenüjük, bétatesztelnek a saját poénztárcájuk kárára, és elhiszik, hogy ez csak így tud futni. Lófaszt. -
Megnézted a videot?
Core i9 12900K az normális proci? Csak mert motorozás közben befigyel 50 alá is frame rate. RT on (mint konzolon), 4K (mint konzolon) és high setting, dlss quality bekapcs. 100-at el se éri a legjobb procin és a most megvehető legerősebb videokártyán. Te mit néztél?
szerk: 16:02-nél a videon magad is láthatod. Mesés 50 fps egy 3 milliós gépen :D
Utoljára szerkesztette: lwb, 2022.10.28. 09:43:53 -
#119519 >Digital Foundry tesztelte a Gotham Knights pc verzióját: RTX 4090-n 40-50 fps motorozás közben.
Ami természetesen nem igaz. Konzol ekviv procival valóban ennyi, normális procival meg 100-120.
-
#119518 Digital Foundry tesztelte a Gotham Knights pc verzióját: RTX 4090-n 40-50 fps motorozás közben. :D A játék teljesen CPU bottleneck valami hihetetlen optimalizálatlan CPU kihasználás miatt. Ebből sanszosan két dolog jön le: 1. nem kell megijedni, nem jönnek újra a 30 fps-es konzoljátékok, legalábbis nem emiatt jönnek. 2. nem valószínű, hogy lesz valaha is 60 fps performance mód konzolon. PC-n sem tudja fixen a 60 fps módot és eléggé az alapokhoz kéne hozzányúlni, hogy ez változzon. Ennek kicsi az esélye. -
#119517 Van. -
#119516 Jesszum pepi, ha van egy From-játék, amit soha többet nem akarok látni a platina után, az a Sekiro. Egyetlen porcikám se kívánja valahogy. -
#119515 Nekem nem csúszott ez a Nioh. A Collection-t megvettem, elsőt félbehagytam a százlábúnál, a másodikat meg abbahagytam az első boss után. -
#119514 PSPlus November
Nioh 2 (PS5)
LEGO Harry Potter Collection (PS4/PS5)
Heavenly Bodies (PS4/PS5) -
#119513 Sajnos nem :/ Nem készültem rá, csak azt terveztem el, hogy ezúttal nem én verem le (ps5-ön nincs ps plusom, ott én vertem le vagy hatszor egyedül Maleniát, szóval itt most kihasználtam, hogy megy a multi). Meg is lepődtem, hogy ott volt let me solo her summon signja.
A szokásos frost/bleed katana kombóval, kb egyszer ha eltalálta Malenia, amúgy tökéletesen játszott. -
#119512 Nem vetted fel? Megnézném! -
#119511 Ma Elden Ringben hagytam, hogy let me solo her leverje nekem Maleniát. :D Élmény volt nézni. -
Prof William #119510 PS5 megrendelve a God of War:Ragnarok + Horizon Zero Dawn-al együtt.
Mivel anno a PS4Prot is a GOW -al vettem így stílusos lesz a PS5 érát is GOW-al kezdeni. :)
Úgy van rendelve, hogy a GOW november 9-i megjelenésével egyidőben legyen feladva az egész csomag. :) -
#119509 Én is megvettem végül series x-re. A játék sztori stb terén nem rossz, nem is ez a bajom vele. Hanem a tlejesítmény / grafika. Minél többet játszok vele, egyre kevésbé értem, ezt miért kellett 30 fps-re lockolni. Simán le lehetett volna tenni 4k-ról 1440p-re vagy akár 1080p-re. És elég lett volna egy kapcsoló a RT reflections of/off-ra. Ennyi és simán menne ez 60 fps-en, mint minden más mai játék. -
TomStorm #119508 Hát azért ez a Gotham Knights nem rossz!
De tényleg DC rajongónak kell lenni hozzá:)
Nekem bejön.Ami kell,amit elvártam azt hozza. -
#119507 Kihagytad a 40 FPS 2.1 Hdmi-t. Szerintem ez lenne a legjobb út. Kell a faszomnak hajszolni 120 meg ilyen fps-t. -
#119506 Közben meg a GoW Ragnarök 4 féle grafikai beállítással lesz játszható, lesz 30, 60 és 120 fps-re is lehetőség.
Szerintem ez alap, hogy erre már figyelni kellene a fejlesztő csaptoknak.
A Plague Tale 2 jó játék lett, főleg a történet és a látvány miatt. De az animációk minősége, illetve a nagyon kevés újítás nálam eléggé nagy fekete pont lett.
A Gotham Knights DC-s játék és én mindig is jobban szerettem a DC-t a Marvel világánál. De ezt a játékot, amikor először bemutatták, már akkor tudtam, hogy bottal sem fogom piszkálni... -
TomStorm #119505 Nem adnak.Miért adnának meg milyen kódot?
Megrendeled,megkapod és játszod.
Én most vagyok a vége felé iszonyat lineáris és rövid(ismét).
Van pár állejtős gameplay rész benne azért.
Gunplay se rossz és az átvezetők nagyon igényesek!
Mondjuk én a SpecOps és a multi miatt vettem meg. -
#119504 Nem "érdekük" úgymond a fejlesztőknek már fullos hibátlan terméket kiadni,meg idejük sincs rá,meg valószinüleg a spórolás,emberhiány miatt forrásaik se,a kiadói nyomás meg az egekben. Ez a játék el lesz adva a DC fan rétegnek,az amcsi kiskölyköknek akiket nem érdekel hogy 30 vagy 60 fps,de ott van Robin meg Batgirl stb...az hogy a játék gázabb 2022-ben mint egy 2015-ös játék,az őket nem érdekli sajnos. A kiadót se,karácsonyig meglesznek a számok,mert DC cucc,úgyis venni fogják,tavaszra meg mehet a psplus katalogusba meg a gamepassba,ennyi. -
#119503 Ha lemezesen előrendeli valaki boltban a MW2-őt akkor is adnak kódot a story-hoz? -
#119502 A videó gyönyörűen példázza, hogy egy 7 éves játék összesített benyomásban sokkal-sokkal jobban nézhet ki, mint egy mai, hasonló kategóriás cím. Lehetnek brutálabb textúrák, vagy fény-árnyék kezelés, meg ún, "crisp"-ebb kinézet, az egész nem ér semmit, ha nincs lelke. Ha nem teszik mögé a művészi faktort, a víziót, a tervezést, akkor az egész simán elhasal egy 7 éve, vagy akár régebbi játékkal szemben.
Az Arkham Knight összhatását tekintve sokkal-sokkal kellemesebb, mint ez. A gépigény pedig megint más kérdés, mert ugye az AK nagyon csúnyán rajtolt, ha jól emlékszem, a korabeli csúcs GPU-kat is megfektette, de helyrerakták később, és az összkép nagyon-nagyon jó lett. Pár hónapja játszottam vele, és továbbra is több, mint vállalható a grafikája, a prezentáció pedig vitán felül állva hagyja ezt az új izét.
Lustaság? Leszaromság? Vagy csak már nincs értéke a kreativitásnak? Nem tudom, de ez nagyon gyász, és sajnos nem csak ezen a példán lehet megfigyelni.
-
PS5/XSX kikapcsolhatatlan RT reflections és eléggé fix 4K ... 30 fps-t nem tudja az open worldben tartani a játék, nem is meglepő. Teljesen érthetetlen, miért nem tettek bele egy RT off és 1440p módot 60 fps-sel a PS5-re, XSX-re ... -
#119500 Mi a fene van mán... remélem, ez nem kezdete egy trendnek a totál indokolatlan gépigények terén. Plague Tale 2, most meg a Gotham Knights... Bár ahogy hallom, az előbbi legalább tényleg igen odaverősen néz ki. Igaz, ezt a gépigényt az sem indokolja sztem. -
#119499 Jaja. Gondolom megy majd a gamepassba is nemsokára.
Ahogy nézem pc-n is elég szar, 2080 ti 1440p, medium felbontás (!), dlss performance (!), RT off és nincs meg a 60 fps a városban, csak zárt területeken. Ami azért gáz. -
#119498 Februarban tali a psplus katalogusban -
#119497 Gotham Knights:
GameSpot 4/10
IGN: 5/10
Várható volt. De azt azért nem gondoltam, hogy series x-en még a 30 fps-t se éri majd el itt-ott. -
#119496 Hát bízzunk benne. -
#119495 Össze se mertem hasonlítani a pókemberrel. Az nemcsak szebb, de nyilván az akció is folyamatosabb. Nekik valahogy sikerült megoldani ezt ugyanezen a vason, amin a GK-nak nem.
Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy pár hónapon belül jön a 60 fps peccs a játékhoz majd ... -
#119494 Még lehet ott is lehetne szebb.
De engem sokkal jobban zavar ha egy játék animációkaban darabosabb, főlegilyen verekedős, lövöldözős játékokban.
Spiderman-nél rengeteget számít hogy a fázisok egymásba simulva fluid ésrzést ad mikor irányítod. -
#119493 Ez annyira igaz, hogy ha azt mondanád, hogy ezek a képek Batman Arkham Knightból lettek kiszedve, PS4 Pron, simán elhinném. -
#119492 Nem tudnak optimalizálni, amúgymeg ja nem egetrengető a látvány.
Előző genes Spider szebben néz ki és az megy 60fps. -
#119491 Itt az a probléma hogy még a grafika se annyira nagy szám. :D -
#119490 Nem a kontroller a probléma nálam, hanem az, hogy a pc másik szobában van, mint a tévé és nincs kedvem 20 méteres kábellel összekötni. Pénzt nem adok érte, az biztos. Konzolon megvettem volna, ha van 60 fps mód. Így kihagyom inkább és ahogy nézem máshol a kommenteket, nem vagyok ezzel egyedül. -
TomStorm #119489 Nem fog.Fanok megfogják venni.Én is nyomom rá Steamen.Kiadó zsebébe fog jutni a pénz ugyanannyiért mintha Ps store,ból venném.
Annyi a dolgom hogy átdugom Pc-be Ps komtrollert:D -
TomStorm #119488 Amit néztem gameplay-t(grafikát Ps5-ön) nem indokolt a 30fps.Ez lehetne 60 minimum.
Tükröződés gyenge,texturák egy 1070-es Pc-vel egyenlő kb. -
#119487 És ráadásul nem is igazán néz ki jól a játék. De egy ilyen akciójátéknál szerintem a frame rate fontosabb is, mint a grafika, vagy legalább opciót kéne, hogy adjanak. PC-n persze megy majd magasabb frame rate-en is, de ez pont nem az a játék, amit pc-re vennék meg. Ez egy tipikus konzoljáték.
Szerintem bele fog állni a földbe emiatt. -
#119486 Azert ez eleg bizarr 2022 vegefele ilyet bejatszani -
#119485 Imádom Batman világát, rengeteg képregényt elolvastam, de ez a játék nálam így ebben a formában ki fog maradni. Talán ha idővel rendbe teszik , akkor kap egy esélyt. Szóval nálam is most skip, meglátjuk mi lesz később. -
#119484 Gotham Knighrs 30 fps minden konzolon, nincs performance mode. :D
Skip nekem. -
#119483 Ja az is durva. De az ugye a hosszabb végigjáték. -
#119482 Én azt an endinget nem próbáltam. A Demon of Hatredet is nagy ívben elkerültem.