status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Épp most vagyok egy új végigjátszásban ps5-ön. Ez az első végigjátszásom azóta, hogy kijött a nextgen peccs. A játék grafikailag sokat javult, a performance is közel fix 60 fps performance mode-ban (a raytracing nem ér annyit, hogy ezért elfogadd az alacsonyabb frame rate-et szerintem). Az összes game breaking bugot kipeccselték, minden quest ma végigvihető. Bugok terén itt-ott találkoztam pl. lebegő autóval meg egyéb vizuális izével, de semmi olyasmival, ami ne lenne ma is egy másik open world játékban, gta-ben pl. Zavaró bugként egyet találtam csak, ami nagyon ritkán bejött, hogy egyes átvezető után nem engedett menni az autóval és nem tudtam nézetet sem váltani. Ezt
quicksave-quickload megoldja. Igazából quicksave, quickload kb mindent megold.
Az exploitok legtöbbjét is kivették. A sasquatch glitch még megy, de pl. a sebezhetetlenség meg a repülés már nem.
Az AI-t csiszolták picit, a forgalomban az autók és az emberek természetesebben viselkednek, van esernyőjük az esőben, ha lövöldözöl elszaladnak (vagy van aki visszalő!), az autók kikerülnek stb. A rendőrség még mindig nem üldöz, ez nem is hiszem, hogy változni fog már. A vezetés viszont jobb lett.
Szerintem érdemes nekiállni, a történet jó, grafikailag is a szebb ps5 játékok közé tartozik és ráadásul jól is fut.