status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ugyanez, de kb szóról szóra... szép volt néha persze, de sokszor rettenetesen merevek az animációk és a harc, ráadásul kibbbbaszottul frusztráló játék, az utolsó nagy fight iszonyatosan felidegelt, néha irritálóak puzzlék.. szar a harc, egyszerűen a Lasszó után vérszegény, szívem szerint nyakonszúrtam volna az összes katonát benne, de helyette csak a balfaszkodás ment, mert alig volt ammo bármihez is.. meg ez, hogy mindig 2 hit vagy a katonáknak, és a játék nagy része csak abból áll, hogy bújkálsz, mert kedved sincs beleállni szar fightokba...
fúú, én iszonyatosan vártam a végét a játéknak :D párszor úgy voltam vele, hogy inkább megnézem a végét youtube-on és felejtsük el egymást.. ennek ellenére nem volt rossz, és néha tényleg elég látványos is tud lenni a sokezres patkányhorda, de emlékeim szerint nekem az első valahogy jobban ütött. nameg ez a patkány téma iszonyatosan elcsépelt már - remélem a 3. részre valami merőben újat találnak ki, mert különben az már lehet skippes lesz nekem..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a La Cuna szigetes rész szerintem szar, bárki bármit mond..jobban állt a játéknak a ködös-dark lepusztult környezet, itt meg túl sok volt a napos/zöld rész sztem..
szép volt, nagy volt, túl hosszú volt, és untig elég is volt.. EDGE review-t nem olvastam még, de látatlanban is gondolom, hogy részint ezek miatt is szórtak ki rá 6/10-et, amit meg tudnék érteni.. semmi pénzért nem tolnám újra soha :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.11.03. 20:16:21