status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
szerintem talán lehet értelme, de extrém esetekben - 4K120-on nem megy egyszerűen a 4:4:4 RGB a jelenlegi 32Gbps hw limit miatt a PS5-nél és az RGB range is limited-be lesz erőltetve, tök mindegy, hogyan állítgatod te azt a menüben (ha tudod), nem fog változni; hogy ez miért is érdekel engem - ha pl. Miles Morales vagy HFW-ben belövöd a 120Hz mode-ot (avagy 40FPS), akkor egyszerűen egy mosottszar az egész, totál mindegy, hogyan machinálsz a PS5 vagy TV beállításokkal, egyszerűen nem lehet _NÁLAM_ elérni a 4K60-as képminőséget 4K120-on a B9-emen.. :( nem a black level a baj, már az összes létező permutációt végigpróbáltam, VRR on/off így-úgy, semmi.. kb olyan, mintha a HDR nem működne jól.. kb úgy néz ki a játék, mintha egy olcsófos megjelenítőn tolnám.
én elhiszem, hogy valakinél észrehetetelen a különbség, de mégis redditen is jópáran sírnak emiatt (és C9, CX, C1-en is), és nincs megoldás egyszerűen, max ha 1080p-ra állítod az outputot - dehát akkor meg megintcsak romlik a minőség.. azért rápróbálnék ugyanerre 1440p-ben, mert ott ott a full range 444 120Hz 10bit bele kell férjen a bőven sávszélbe - kérdés, hogy mennyire lesz ócska 1080p-hez képest...
nagyjából így kell elképzelni a jelenséget, csak szemléltetésképp: KATT
további threadek:
PS5 + LG CX - colors off in 120Hz HDR modes
PS5 has no full HDR support if VRR is ON.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.01. 09:13:16