status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Én abszolut casualként teljesen értetlenül állok a GT7 megítélése előtt. Hozsannákat énekekeltek a megjelenés előtt, hogy a Dualsense-t mennyire ELKÉPZELHETETLENÜL profin használja. Megvettem, és azóta sem értem miről beszélnek. Frankün nem, Totál semmilyen a dualsense-el vezetés. Semmilyen. Pont olyan, mint DS4-el volt. Semmit nem profitál sem a csodás haptikus feedbakcből, sem az adaptív triggerekből, sem semmiből.
    Aztán ott a graf. Egy vakteszten én szerintem nem tudnám megállapítani, hogy mikor megy GTS, és mikor GT7. Szép a játék, de semmivel nem szebb, mint bérmelyik másik, vagy a GTS volt. Szerintem ez a GT7 egy full középszerű racing játék, ami már képtelen odaültetni hosszabb időre a nem-autó(verseny)fanatikusokat a képernyő elé, és ez a varázs már nagyon rég elveszett a GT szériában, és egy centivel nem került közelebb a GT7-el sem. Egy tisztességes iparosmunka csilliárd pénzből, autófanatikusoktól-autófanatikusoknak. A többiek meg keressenek maguknak valami mást. Egy jellegtelen szürkeségbe vesző franchise lett, amibe tökéletesen illik a hetedik rész is.