status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Hát én ezt a Maleniát meg Malikethet konkrétan a Thunderbolt ashes of warral tudtam csak leverni.. Ugráltam mindenfelé, de faith + dex build karakteremmel hát nem sebeztem túl sokat szerintem, a mimic pedig amikor meghalt akkor utána én is.
    Gáz, nem gáz, ez van, legalább sikerült. :D Egy nap meglett a kettő, jöhet a végső boss (talán az lesz végre mert már játszanék mással is). :D

Teszem hozzá, hogy nem vagyok ügyes ezekben a játékokban, ezt is és a Demon's Souls-t is úgy játszom végig, hogy erősebb vagyok mint az átlag aki a bossokhoz ér. Farmolgatok, összerakok egy buildet (a lightning elég erős szerintem) aztán amikor minden egyben van akkor go.

Így a játék végére viszont már teljesen úgy vagyok, hogy csak legyen vége.. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ég minden, meghalt a maiden, most már kalandozni sincs kedvem.. Belenéztem egy streamer végigjátszásába és azért vicc, hogy mi kell ahhoz, hogy megvédjük a csajszit... Erre rájönni hát jól van már. De talán pont ezért olyan jó a játék, mert ilyen mélységekig el lehet benne veszni annak, akit érdekel. Aki nem guide-okat néz, hanem teljesen elveszik a sztoriban és a lehetőségekben annak a játék talán még teljesebb lehet. Viszont az 200 óra. :D