status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Honnan számít az ERben a "játék vége felé"?
Én most bekerültem Leyndell várába és hát kúsztam-másztam mire grace-t találtam.. :D
Vicces sztori:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keletről bementem a várba, legyőztem egy lovast, aztán utána később pár mályvacukrot. Majd elindultam befelé a városba, legyőztem jópár ellenfelet de sehol egy grace.. Megyek tovább, még mindig sehol.. Párat megint kinyírtam, de elkezdtek jönni a lovagok sorjában, később pedig egy főút szerű úton találtam magam, ahova egyszer csak az égből érkezett egy nagy paca. Ok, akkor másik irány.. Átmentem az ajtón, nyomás fel, de hát ott meg valami zombik és hullazabálók voltak. Na meg egy nagy, zárt kapu őrökkel.. Nagy nehezen túléltem, de sehol egy grace, aztán egyszer csak valami kiméra féle lény is megtámadott, na spuri.. Semmi potion, alig valamicske élet, de aztán lopakodva túléltem és találtam egy gracet miután ugráltam egy sort a háztetőkön és átjutottam valami csatornán egészen egy templomig.
Hát mondom köszi játék... :D Mint egy sebzett vad úgy menekültem és kerestem mindenfelé a grace-t.
Na ez az az élmény, amit pl egy mindent mutató térkép abszolút elvenne.. Nyilván pár rúnám odaveszett... 100k körül.. Viszont már kezdem megszokni, hogy ez benne van ha új helyre megyek.