status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Köszi, nagyon kedves vagy, de Elden Ring Wiki-vel megtaláltam ami kellett.. Az az oldal hatalmas nagy segítség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sárkányt leverem majd, azóta azért erősödtem már.. Remélem.. :D
Így, hogy sok rúna kell már a szintlépéshez sajnos teljesen megváltozott a stratégiám. Amikor érzem, hogy közel a vég, akkor menekülök egy olyan pontra ahonnan könnyen fel tudom majd venni a hullám után maradt rúnákat. :D Jártam egyszer úgy, hogy olyan idegbe jöttem, hogy nem vettem fel 100k-t és meghaltam. Nem kívánom senkinek.
Olvastam, hogy van quest log is a játékhoz IOS-re, de 3 dollárt kér érte a fejlesztő. :D
Az a baj, hogy a Black Flame buildhez közel endgame tartalom kell ahogy néztem, pedig vannak jó varázslatok. Amint átliftezek én megyek is oda ahova a guide mutatja, teljesen véletlenül pont megtalálom majd ami kell.
Közben elkezdtem a Returnalt is. A két játékot egybe nem ajánlom senkinek. :D Nem is értem magam miért kellett ez nekem.
Returnalban honnan tudom, hogy jutottam valamennyit előre? Itt is erősödik a karakterem? Több életem lesz, nagyobb sebzés stb?
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.16. 14:06:07