status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ááááá, én még nagyon az elején vagyok, de azt érzem, hogy az egész rettenetesen fel van vizezve. Azért nagy a térkép, hogy lehessen sokat lovagolni, amit inkább kihagyok a bánatba, gyorsutazok. Azér van sok boss, hogy valami azért mégis legyen ezen a nagy és sokszor sivár izén, de bementem valami barlangba, volt benne egy duplaboss, levágtam, és kaptam 1000 rune-t, aminek a háromszorosa egy szintugrás. Ha tudom, be sem megyek, ott rohadjon meg mind.
Hogy lesz ebből így valamiféle progressz? Mindaz, amit eddig láttam belőle, figyelembe véve az eddigi játékaikat, totál fantáziátlan. Semmi hangulata semminek, minden olyan semmilyen. A network testben a térkép jórésze el volt zárva, és én azt hittem, hogy ott valami nagyon változatos dolgok lesznek majd, hát eddig nem lett. Lehet, hogy majd később kerülök olyan helyre, meg majd lesznek érdekes dolgok, de eddig nekem nem úgy tűnik, hogy nagyon sokat profitálna a játék az openworldségéből. Csak a remény visz tovább, hogy talán jobb lesz ez később.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.13. 11:39:54