status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Számomra pedig pont, hogy felüdülés az, hogy nyílt világban játszódik ez a játék.

Talán a 2. Nagyobb területnél éreztem azt, hogy na joooo..kicsit kezd sok lenni ez a felfedezgetés..de azt betudtam annak, hogy sokat játszottam most vele. Aztán becsömöltem a dolgoktól.

Viszont annyi kis elrejtett dolog van, hogy hihetetlen. Npc storyk is tök jól haladnak. Ha véletlen valamilyen boss megakaszt..akkor megyek más irányba. Nem az van, hogy órákig szenvedek egy bossal, hogy új contentet lássak.

Lovas harc + craft azt én sem tudom hova tenni. Jó, hogy van..hasznát még nem vettem egyiknek sem.

Prisoner karival (varàzslattal) viszont megint iszonyat könnyű a játék..de direkt ezzel akartam játszani..mert sose varàzsolgattam még souls játékokban. Vannak szivosabb bossok..de tudjuk..minden bossnak van gyenge pontja. Rá kell jönni. Szóval ez a része rendben van.

Dungeon bossok....azok vannak..hogy legyen valami a dungeon végén.
    A legtöbb ilyen töltelék ellenfél..izomból le lehet őket gyilkolni..sokat nem kell gondolkozni rajtuk.

Kicsit túl szinteztem magam lvl 58al. Lehet azért ilyen könnyű sokszor.

Még mindig nem tartok amúgy 20 óránál sem, de eddig nagyon élvezem összességében.