status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nos, most már megalapozottabb véleményem az Eldenről.
Számomra ez a nyílt világ koncepció nem adja, teljesen öncélú, hatalmas nyílt területek van, amin gyakorlatilag lófasz sincs. Se item, se enemy, semmi. Jó szó erre, hogy a terület öncélúan nagy, semmit nem tesz hozzá a játékhoz, csak elvesz belőle.
Most már levágtam néhány sztori bosst, és azt kell mondja, hogy hatalmas szakadék van nehézségben aközött, hogy valaki használja-e a csalikat harc közben, vagy ha valaki a hagyományos, souls-módon megy neki. Előbbi esetben 5-6 próba alatt a nehezebb bossok is fekszenek, utóbbi esetben meg akár több órás szopás is lehet belőle.
Én ugyan még semmit nem craftoltam, és nem is fogok, eddig semmi szükség nem is volt rá. Lehet, hogy a későbbiekben ez változik, de egyelőre ez is egy felesleges feature-nek tűnik.
Vagy én vagyok a béna, vagy a játék más, de alig van benne fegyver meg páncél, amit találni lehet. Az itemekben sem mélyedtem el, de furcsa, hogy a fegyver buffok nagyon rövid ideig tartanak, csak néhány másodpercig.
Lóval harcolni szar, és bizony sokszor rákényszerít a játék.
Szóval eddig nekem ez egy mehhh, nagyon vegyes a szám íze, de könnyen lehet, hogy úgy leszek ezzel, mint a Sekiroval: platina, és utána a büdös életben nem veszem elő többet.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.28. 08:02:15