status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Sifu tapasztalatok!
Megvétel előtt...
1. A jétk PC Epic és PS4/PS5-re jön 8.-án.
2. a Deluxe változatot lehetett játszani már tegnap 48 órával előbb, vagy warez
3. A játék iszonyat aranyos, jó a graf, jó az art, meg minden. De indie játék, nem annyira hosszú és a pályákon is látszik hogy mire készült a játék.
4. ISZONYAT nehéz, hangsúlyozom ISZONYAT nehéz a játék.
Megéri-e a 14k-t? meg, annak aki a Returnal-t edzésnek tartotta, annak ez tökéletes kihívás lesz majd. De mások ne vegyék meg (mármint 14k-ért szerintem) mert hamar ott fogják hagyni!
Koncepció:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elindulsz egy karakterrel a játékban. 20 éves korban.
Ha meghalsz 1 halál! vagyis 1 koponyát kapzs!
Ha kapsz akkor +1 év koponyánként.
Vagyis 21 éves lezs a karakter. 2. halálkor 2 koponya. akkor +2 év, vagyis 21+2=23 éves leszel.
És így tovább.
Ahogy átlépitek a 70-est az az utolsó esélyetek utána végleges halál!
Ha magatok léptek ki, akkor is végleges halál.
Vannak képességek amiket kioldhastsz XP-vel, ezeket bizonyos módon lehet farmolni.
Valamint vannak ingame bálványok amik 1 életciklus alatt egyszer aktíválhatóak, mint hogy koponyák lenullázása, vagy posture csík nullázása meg ilyenek.
A harcrendszer olyan mintha a Sekiro-t keresztezték voln a Pókember avagy batman játékok harcrendszerével...
A képességeknél vannak olyan lehetőségek hogy 1 életciklusra kioldhatsz 500-750-1000-1500-as képességeket! De ha farmolsz és nagy nehezen sikerül még 5x annyit elérned amibe az alap kerül! akkor megveheted permába, vagyis véglegesen!
Viszont ezeket ha farmolsz sok XP-t csak akkor tudod megvenni ha mér nem múltál el annyi éves amit megszab kategóriánként.
Vagyis példa:
Van 5 sáv, 5 sávban 5-5-5-5-5 képesség...
Az utolsó 5-öt csak akkor érheted le amíg nem halsz meg hogy 30-as kort elérd, vagyis te hiába szedsz össze mondjuk erre 6x 750 pontot például ha meghalsz közbe 32 éves vagy mert 30 évesig engedi csak.
Ilyenkor vagy költesz a magasabb évig meghatározott képességekre vagy kuka az egész XP.
Érdekes a cucc és egyben ötléetes is.
Van 5 boss. 5 városrész...
Ha végigmész egy részen, és leölöd a boss-t megnyithatid a következőt, utána ha meghalsz bemehetsz már egyből akár a 2.-ba is...
Vagyis így farmolhatod az elsőt is ha visszamész mindeig (persze ehhez végig kell vinned hogy kihozd az XP-t)
Képességeket 3 módon tudsz vásárolni:
Halál után, kint a kezdő helyen illetve a szobroknál...
Mi a baj a játékkal.
Az irányítaás és a harc nehézsége.
Sok mozdulat nehézkes nem veszi be a játék időbe, ezért szerintem profiknak valók az extra mozdulatok meg kombók akik a harcok hevébe fejbe tudja tartani ezeket és kivitelezni is.
Mondom ezt úgy hogy a Sekiro-t vagy 20x végigvittem.
Bármi egyébb kérdés lenne csak kérdezzetek...
Én megcsináltam az első városrészt az első boss-al de a másodikat szerintem már nem fogom tudni.
Ja és aki játszik majd vele!!!
Mindig keressetek a pályán fegyvert, botot, csövet, deszkát, üveget ha van mert ezek nélkül nagyon szenvedés lesz minden.
Jó játékot!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.07. 21:39:23