status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Nem tudom Moby, "hálaistennek" PC-n is éppugyanolyan szarul fut, mint konzolokon...... :D
    az megvan, hogy voltak mindenféle Techland cikkek (még itt a topicban is), hogy toxic a légkör és huszasával állnak fel a proggerek és rezeg a léc + covid és csoda, hogy lesz belőle valami, meg CP2077 vol.2, de... nemtudom, én azért bizakodtam mégis, meg hogy talán a square enixes hátszéllel nem zuhan szét a faszra minden, de mostmár tényleg sztenderd lesz ez, hogy kurvaszar minden? :D

a genvégés dolog alatt azt értettem, hogy amikor genváltások voltak a múltban, akkor elég látványosan szartak a régebbi generációs vasakra a minőséget tekintve, meg nyilván egy megbaszó grafikát/x év múlva megjelenő enginet már nem fog tudni olyan szinten kiszolgálni egy mai vas pörformanszban, kivéve, ha nótidog és társairól van szó.. :D

de ez itt tényleg tré, jelenleg.. PC-n ránézek majd holnap azért valami shared hoki accounttal, de ettől többet tényleg nem ér az egész..

mondom ezt úgy, hogy nekem tényleg egyik legvártabb cím volt, meg az elsőt is imádtam, de esküszöm, hogy ez még néhol rondább is tud lenni, mint az annak idején volt :DD

btw, első résszel nekem nem rémlik, hogy bármi súlyos problem lett volna PS4-en, pedig asszem day1 kaptuk a kulcsot még
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.03. 21:15:54