status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Itt a DF részletes videója, döntse el mindenki maga, hogy mennyire látványos az az upgrade. Szerintem kb semennyire.

Nem kell minden ingyen, de ugyanezt ingyen kapjuk, kaptuk boxon fps boostnál vagy pl. skyrimnél és fo4-nél, greedfallnál és még egy rakás más játéknál. Itt meg megint fizetni kell érte. Szerintem nem oké, szerinted igen, legyen így. És nem vagyok fillérb.szó, ha valami megéri az árát, azt megfizetem, volt olyan játék, amit minden platformon megvettem, mert megérdemlik. A lehúzások nem jönnek be, ennyi. Ezt is kiköhögtem, de inkább adtam volna akár 100 dollárt is egy új ND játékért, mint 10-et egy ilyen izéért, amit a TLOU2-nél még sikerült ingyen kiadniuk.

"Van, akinek az izmosabb nő vérlázító bűn"
    LOL :D Még mindig itt tartasz? Abbie nem volt vérlázító bűn csak az egész vicces és felesleges volt. Nem véletlen van fent a leggyűlöltebb videójáték-karakterek listáján ma is, előkelő helyen. Nem lett az emberek kedvence, finoman szólva. Az izmai inkább csak viccesek voltak, de jelentősége nem volt, nem az volt a baj annak a játéknak a történetével, de ezt már a múltkor megbeszéltük.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2022.02.02. 13:12:07