status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Igen, ezek szép hívószavak. Általánosságban. De azért meg lehet ezeket vizsgálni közelebbről, és ott már nem fénylik annyira.
    BC - jó dolog, mert sokkal visszább megy, mint a sonynál, de nagyon messze nem teljes. Persze így is jobb, ez nem kérdés, de soha nem lesz PC szint, és hát ennek is vége, ami benne van, az van, ami nem került bele, az már sosem fog.
    FPS Boost - hát ez nagyon véleményes. Az esetek nagyrészében szörnyű az IQ, mert hiába van OX verza, az fps boost a OS-t futtaja. A jóisten tudja miért, de ezek a 8-900P-s homálytengerek nem túl szívderítőek 60fps mellett sem. Ráadásul ez egy belenyalás volt a randomvilágba, és mielőtt valami kisülhetett volna belőle vége is lett. Nem rossz dolog, de jóval nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
    Smart Delivery - ez részben technikai jellegű dolog, ez szerintem inkább nem jó a technikai miértje, mint jó, a gazdasági része meg korábban tárgyalva le, azt le is okéztam.
    Play Anywhere+cross minden - ez egy maréknyi embernek érték a világban, a konzolosok le sem szarják. Ha választani kéne tőlem holnap rácsaphatják az ajtót, és az ebbe tett munkából csináljanak inkább contentot.
    Nagyon kevés maradandó és értékes dolog született ebből az egészből. Nem olyan, mint valódi kontentet gyártani, amit az újra meg újra elő lehet venni, le lehet rókabőrözni sokszor, satöbbi. Ebből nem fog az MS sem megélni, mert ezekre két három év múlva senki még csak emlékezni sem fog, az egyetlen ami megmarad, az a play anywhere, de az továbbra sem fog tömegeket megmozgatni. Értem, hogy neked ez nagy érték, de ez neked is most érték elméletben, gyakrolatban meg akkor, amikor majd valamikor élsz is a lehetőséggel. De hogy akkor is mindez ugyanekkora érték lesz-e, ezt rohadt nehéz megmondani. Ráadásul pc mellett inkább csak a gazdasági szempontok játszhatnak, nem gyakorlati.