status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    És eleve a generációk és platformok közötti átjárhatóságra mentek rá. Kontrollertámogatás odavissza, Play Anywhere, cross-save/cross-play/cross-buy/cloud, Smart Delivery, BC, FPS Boost. Ez számomra nagy hívószó, mert nem vagyok annyira rágerjedve évi egy-két új exkluzív csodára, ami vagy bejön, vagy nem, de azt szeretem, ha a múlt hozzáférhető. Ez kötött mindig is PC-hez, ezért is értékeltem PS3-mal a PS2-es játékok remastereit és a hízó PS1-2-es katalógust a store-ban.

Számomra a Spartacusnál is a PS3/PSP-s tiernél csillant fel a szemem, csak hát PS3 szinte van mindennel, a PSP meg remekül emulálható, és hát nagygépen kevés marokkonzolos csoda működik igazán jól. Ez az egyik fele, a másik, hogy hiába vannak PS3-as és PSP-s játékok bőven az accomon, tartok tőle, elő kell majd fizetnem, hogy egy esetleges jövőbeli PS5-ön játszhassam velük (Boxnál ugye nem kell). És nem is a multihoz vélhetően elég legalapabb tiert. Amit még ha el is fogadnék, akkor is kérdés, hogy dobnám-e miatta a Game Passt, mert két előfizetés minek. Hiszen a megvásárolt PS-es játékaimhoz ott a PS3 és a PC, kérdés, hogy PS5-ön jobb verziót kapnék-e egyáltalán (mint Boxon). Na meg mire lesz belőle valami, addigra a régi multiplatformokból minden eredetileg Xbox (360)-on vagy PC-n is elérhető darab meglesz már.

Persze szeretnék bízni ebben a kérdésben a Sonyban, csak egyelőre nem látok rá okot, annyira mostohán kezeli az említett átjárhatóságot.