status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    "nos ez szimplán nem igaz, az idei évtől kér pénzt az upgradeért, idáig ingyen volt"
    Mi volt ingyen? A meg sem jelent Uncharted upgrade? Azt nem tudtuk tavaly ingyen megvenni, ha csak idén adták ki. Tavaly volt a Spiderman és most az Uncharted, ahol fizetni kell (vagy meg kell venni a kiegészítőt és akkor ingyenes az upgrade... ami ugye ugyanaz, csak a kieg ára tartalmazza az upgrade árát is). Ezzel a bajom csak az, hogy azért a pénzért nem kapunk mást, mint egy szimpla fps boostot. De én már azzal sem értettem egyet, hogy a GoT ps5 változatot nem adták ingyen csak az fps boostot. Eleve ez a ps4 változat / ps5 változat nekem lehúzásszagú. Ehhez képest, aki megvette last genre mondjuk a gearset, annak ma 60 fps-en fut mindegyik és ingyen. Aki megvette pl az Obliviont még két gennel ezelőtt, annak ma 4k-n és 60 fps-sel fut a játék - szintén ingyen.

"És MS oldalon sem mandatory a smart delivery"
    Egyáltalán nem beszélek smart deliveryről. Annak lefelé van értelme, hogy a mai nextgen konzoljátékok fussanak last genen is és nem az, hogy last genre mindenki csináljon nextgen upgrade-et.

"lásd pl. Control"
    First party dolgokról volt szó. Ha idehozzuk a third partyt is, akkor 137 ingyenes fps boost játékot kell összevetni ... mennyivel is a ps5-ön?
    De nem erről beszélek, hanem arról, hogy boxon a first party játékok, amelyek kapnak egy kis performance upgrade-et, azokért nem szoktak pénzt elkérni. Gearsek vagy akár az Obisidiantól az Outer Worlds, Bethesdától a TES3-4-5, Fallout 4, Halo-k stb stb.