status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
egészen hihetetlen, de kvázi a szívemből szóltál :D
én anno az első részt day1 vettem; eleinte tetszett, de a játék 2/3-a fele rohadtul unalmas lett, és alig vártam a végét, arra emlékszem :D klasszik openworld, ahogy írtad is, frusztráló a sok marker, amolyan AC-módra... NPC-k + story off szerintem is, skip button nyomkodás, semmi motiváció semmire :D
ami _TÉNYLEG_ über ratyi, az az emberek elleni melee harc; valami bődületesen fos, erőtlen és súlytalan, és nem is értem, hogy erre anno a nagy szakmai kritikák hogyhogy nem tértek ki.. ez már kvaliti bmeg. gondolom ugyanazok bólintottak rá, akik a Days Gone-ra.. :D nyilván nem várhatunk From-féle harcot, de azért bakker... rendesen hanyagoltam azokat a csatákat, mert annyira lehozós volt számomra. DLC-re rá se néztem, olyan szinten nem mozgatott meg az egész..
HFW-t csekkolni fogom biztosan, már csak a látvány miatt is - bár tuti nem day1, már csak az Elden Ring miatt se, egyértelműen sokkal előrébb van számomra egy From gém. ugyan elvileg sokat javul majd a közelharc ebben, de nyemtom. nem érzem sokkal többnek, mint egy n+1-edik AC-klón.. szégyen-nemszégyen, de a legutóbbi trailer is ásítós volt :D azért titkon remélem, hogy csalódni fogok tudni pozitívan ..
God of Wart má köcsögök!!!!!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.26. 11:06:59