status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    PS3 van, azóta kevés okom volt az újra. Egy csomó játék rajta rekedt, a színvonalas PS-exkluzívokat meg szeretem, de a legtöbb nálam a jobbféle, de kihagyható blockbusternek (pláne ha n+1. rész, akűrmennyire szeretem a Ratchetet, már a Tools of Destructionra megfáradt nálam a koncepció). A GoW 1-3 viszont jól össze volt rakva, mitológiabuzi vagyok, ezért is várom most az újat, hogy beteljesíti-e azt, amiről a hype szól. De a HZD például számomra az a kategória, hogy jobban vont egy Yakuza, egy Zelda, egy jobbféle open-world RPG, vagy mondjuk érdekesebbnek tűnik most valami görööskködő darab is (AC, Immortals).

A VRR hiánya és a gyengébb BC tett be nálam a PS5-nek, meg perste az XSX hozzáférhetőbb volt több pótolandó játékkal, valamint Game Pass-szal és sok esetben cross-progress-szel (sajnos ebben a Sony még Nintendótól is le van maradva, pedig én rákaptam, hogy felhőből folytatom PC-n, amit Boxon megkezdtem). Remélem, továbbfejlődik, a Sony amúgy jóféle csomagja, akor a PS5 Prót nem zárnám ki (vélhetően leverné a PC-m, azt meg nem olcsó fejleszteni) a rebesgetett Spartacusszal, de én simán ellennék a játékaikkal páréves csúszással PC-n. Szeretem a stratégiákat, és hogy szinte bármely régi PC-s játékomat is előkaphatom.

Vagyis a platfromok és generációk közötti átjárhatóság kiemelt fontosságú nálam. PS3 is akkor lett, amikor már sok remaster kinn volt, a Jak & Daxter HD Trilogy volt a választott játék(csomag) hozzá.