status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #117636 Értem én, csak nem mindig egyértelműek a címkék és elvárások. Mert ugye ez alapján, ha nincs kedvem újrajátszani a SotC-t vagy DeS-t, akkor fölösleges előkapni a remake-et is, ha lenne, akkor viszont érdemesebb lenne inkább azt. (És igen, a RE2-ből nehéz elképzelnem, hogy kihagyjam bármelyiket önként.) Én ezen a szemüvegen keresztül nézem, hogy "full-scale" remake-ről van-e szó. Lásd még a Monkey Island 1-2 remake-jét, melyekben számomra nem is az új grafika lényeg (az 1-ét nagyon nem szeretem), hanem a szinkron.
A Last of Usban mindez megfordul: ha már eddig kihagytam, így elég lehet az új verzió belőle. Persze azért a kíváncsiság mindig hajtani fog: mmilyen lehetett az "1.0"? (Ha tudtam volna, hogy eddig kerülöm a PS4-5-öt majd, akkor megvettem volna PS3-ra.)
A DeS játékmenetét nem tartom rossznak, de az szerintem ízléstől független, hogy nem közelharcos karakterrel szétesik. Vannak jópofa varázslatok, de a kihívás és az egyensúly is kiirtódik belőle, amellett, hogy nem nagy szám úgy. Az ettől független, hogy az alapkoncepciót tisztelem, a közelharc megvalósítását is értékeltem (játszottam úgy is), de tényleg nem az esetem. Ha imádtam volna csapkorászni benne, akkor sem lenne jó benne a mágiahasználat.