status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
csgj #117522 Még mindig nem cseréltem le a tévém (lassan 5 éves Samsung KU6300), hála az inflációnak, a fizetésem annál is kevesebbet ér, mint egy-két éve, és akkor sem ért sokat. Jövőre remélhetőleg spórolhatok még egy kicsit, és akkor valami összejöhet 200 ezer körüli értékben.
DE... az egyetlen ok, amiért én le szeretném cserélni a tévémet, az a dirty screen effect, a grey uniformity probléma, amiről már írtam korábban. A KU6300-nak átlagosan rossz a grey uniformityje, láttam már másét is, az enyém még nem is annyira vészes ahhoz képest. De balra-jobbra mozgó képnél, nagyjából egyszínű és világos háttéren eléggé szembetűnő. (Pl. akár Cyberpunkban a járdán látni, vagy ha egy játékban bármi más világos, szinte homogén színű területen mozgok.) Persze van, amikor megfeledkezem a problémáról, észre sem veszem, és nem zavar. De időről időre rászorongok. (Tipikus OCD.)
A kérdésem: érdemes egyáltalán dirty screen effect és grey uniformity szempontból keresni tévét, vagy felesleges, mert panel lottó úgyis? Van egyáltalán olyan tévé, amin ez teljesen észrevehetetlen dolog? Mert akkor arra gyúrok anyagilag, de... 300 ezer fölötti OLED-ekre sosem lesz pénzem. Annyit semmire nem tudok kiadni.