status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Szerinted az ilyen tesztek a játékosnak szólnak? Rólad szólnak? Neked készülnek?

Szerintem elsősorban tesztek, vagyis nem az a lényeg, hogy a játékos mit lát, hanem a következtetés amit utána le lehet vonni. Persze, a játékosok visszajelzése is fontos, de ők már nem arról jeleznek vissza, hogy mit nem látnak, hanem arról, hogy mit láttak.

Értem, hogy mire gondolsz, de abban a formában véleményem szerint nem működne a dolog, és nem lenne teljesértékű a tesztelés. Attól, hogy te nem látsz valamit a hardveredet pl még ugyan úgy terhelheti... Ez is fontos, hogy hogyan fut a játék. Vonatkoztass el egy kicsit szerintem az önös érdekeidtől, ezek a tesztek nem a játékosoknak szólna, nem miattuk vannak.
    Majd most talán a nyílt kipróbálási lehetőség becsábít pár embert, de nem hiszem, hogy ez elsősorban marketing lenne. Aztán ki tudja? :D Ők. :D

.. és talán itt van a különbség aközött ami van és amit szeretnél. Te egy játékosoknak szóló demóra vágysz, ők pedig tesztelik a játékot. Ez két külön dolog.
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2021.12.09. 08:30:10