status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #117328 Azt mondom, hogy a túl kis méret nálam teljesen kinyír mindent, tök mindegy, milyen a minőség. (Nálam a Switch is életképtelen, mint marokkonzol. Ment a Hades a hasonló méretű telefonomon, és a tapin túl a kijelzőméret miatt is értelmezhetetlen. Így nincs értelme játszanom, mert nem élvezem.) A következő lehetőségek ugranak be elsőre:
1. Közelebb ülés, ha megoldható. (Nappaliban közös használt kijelzőnél problémás lehet, ahogy bizonyos méret alatti monitoroknál is. 21"-t már arcba kéne húzni, 27"-ból a fos is jobb.)
2. Nagyobb olcsó kijelző. Kompromisszum, de ha kell valami, pláne ha családnak is, megteszi, meg retrónál, munkánál alig jön ki a különbség, ha az is játszik.
3. Nyomorogni az előzőn, ami kicsi és béna is, így spórolva.
4. Jól kiköltekezni, és még nem is látni rendesen a kijelzőt.
Erről nekem nem az ugrik be, hogy a 4-es a szuper megoldás, mivel én attól szenvednék a legjobban. Persze belefért az OLED megfelelő méretben, fasza is, megy rajta munka és Heroes 2 is a csodák mellett, fasza így. De ha le lettem volna égve, a 4-es még a pozitív OLED-es élmények ellenére sem tűnne jó döntésnek. Nyilván más a helyzet, ha családhoz nem kell igazodni, a PS5 adott, munka miatt nem kell nagyobb méret, retrózni meg nem akar az ember stb.