status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Elden Ring - 2,5 órát toltam durván:
eddig azt kell mondjam, hogy szerintem brutál jó cucc!
valami eszméletlenül jól néz ki (főleg quality módban), hiába a kopottas BB engine, szerintem úgy feltupírozták, hogy helyenként simán oda lehet rakni a DeS Remake mellé :) engem totál lesokkolt, hogy mennyire jól tud kinézni a játék, nagy látótáv mellett, és hogy milyen részletes annak világa :) persze itt-ott azért gyengén is tud festeni, főleg a sötétebb/árnyékmentes részeknél, de az összkép meglepően jó eléggé.. hangulatra csillagos ötös :)
furcsálltam, mert úgy álltam neki, hogy videók alapján nem lesz annyira nagy durr a látvány és a legelső percek tényleg szemöldökráncolósak a barlangban a karakter kezdéskor - na de ahogy kinyitod a kaput és meglátod a nagy területet, minden korábbi kétségedet elfelejted.... :D
amikor megláttam Stormhillt, akkor meg kb lefostam a bokámat, annyira brutáljól néz ki :D eléggé nagy egyébként a bejárható terület már csak itt a bétában is, de azért nem végtelen nyilván.. holnap folytatom tovább, nekem rohadtul bejön - amúgy nagyon durván Dark Souls az egész, szvsz ez anno DS4-nek készült :D
voltam is lent 3-4 ilyen dungeon-ben, amik mondjuk eléggé hasonlítanak egymáshoz (csőfolyosó, szörnyek, majd egy "boss" a végén / sok szörny egyszerre, láda, loot..) - ettől kicsit félek, hogy nagyon egy kaptafa lesz mind, de majd a fullban kiderül.
a zene eddig tetszett, nekem DS2-t juttatta eszembe sokszor
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.12. 15:53:51