status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #117047 Azért PS3-on költekeztem PS Pluson túl is, nem is keveset, day1-vásárlásom is volt annak ellenére, hogy a generáció vége felécsatlakoztam be. Azzal viszont messzemenően nem értek egyet, hogy a day1-vásárló rajongók véleménye számít, másoké nem. Éppen ez az, hogy másokat is érintenek ezek a játékok, és nyitnak feléjük. A javásat leszámítva minden GoW végigment nálam PS4 előtt, ahogy a három PS3-as UC is. Na meg kicsit töb Ratchettel játszottam, mint te.
Egyszerűen az van, hogy mivel - tudod nagyon jól - sokféle játékot szeretek, kortól függetlenül, nem vagyok rákényszerülve, hogy egy kedvenc brand exkluzívjait kelljen remegve várnom. Vagy bármit. Hiába szeretem a Psychonauts 2-t, hiába maxoltam ki a nagy kedvenc első részt, hiába van Game Passban, miközben 100 dollárt bedobtam annak idején a kampányba is (tehát onnan is megvan, lesz dobozos példányom is), ha másra is szeretek időt szánni, vagy most éppen HoMM2-höz van kedvem (tényleg az pörög, erre való az OLED), akkor parkolópályára kerül.
Mások vagyunk, engem máshogy érdekelnek az exkluzívok. De speciel éppen a GoW 2-3 nálam az adott generáció legjobbjai közé tartozik, és sztívem szerint venném mindet GOG-on PC-re újra. Nem, nem áll meg az RTS-es párhuzamod, mert éppen én vagyok a célközönsége a Sony nyitásának, csak a VGA-árak, ugye. Egyébként meg szép lenne, ha Matyóhímzés Párt jövőjéről csak akkor lehetne véleményem, ha a párt fanatikus rajongója lennék, elemzőként vagy ellenfélként nem.
Azt is leírtam már, ha nem lenne a Game Pass, co-op, VRR, a PC-s átjárhatóság, illetve a boxos régiségek pótlása, akkor most simán vettem volna PS5-öt az exkluzívok és a PS Collection miatt. Csak most két jó konzolcsomag közül választhattam, és amikor döntöttem, még sokat kellett várni PS5-re. Ha lett volna PS5 a polcon, izgibb döntés lett volna sokkal, csak te hiszed azt, hogy direkt messzire kerülöm a Sonyt. Abban persze igazad van, hogy elsősorban pécés vagyok, mert az a leginkább nekem való platform még mindig, ha alakulnak is a konzolok (BC, teljesítmény, SSD, ökoszisztéma stb.)