status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • robicarlos6
    "Sokkal kevesebben vannak azok, akik, ha érdekli őket egy játék, akkor inkább kivárnak 1-2-3 évet, mint azok, akik megveszik megjelenéskor. Legalábbis a hanyatló, saját hányásában fetrengő nyugaton."

Ez tény. Ott a Steamspy amiből lehet kb következtetni mennyi fogyott pc-re..Most pl a Horizont néztem csak 1-2 millió között van (ez csak steam ugye) és ott van még az epic store, gog is..Szóval szerintem pc-re 2 millió db biztos elment összesen belőle. Tehát 2 millió ember eddig pont leszarta hogy a horizonért vegyen ps-t és oda vegye a játékot.
    Ennyi ember kb mindig is lesz aki nem fog rohanni ps-t venni és oda a játékot.
    A pc legnagyobb ereje a cd kulcsbiznisz meg hogy sokkal előbb értéktelenednek el a játékok mint konzolon.
    Mivel én fillért nem adok ki játékokért szoktam nézni mit jelent a Sonynál az "akció" sokszor a cikkhez kommentelek is ..4-5 éves címek kapnak 50%-ot lol..azt kurva nagy akció..Most hogy van ps5-öm nézegetem a címeket mi az amit szaréhugyé be lehetne húzni..hát semmit. Még a legelső ps4 exklúziv gamet se kapom be 3k alatt pedig ugye az lassan 7 éves lesz..Lemezeseket nem is mondom mert ott is csak meggazdagodni akarnak rajta és sokszor digitálisan még olcsóbb is a cucc.