status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nincs Te szempontod, meg a CÉG szempontja. Ezek az exkluzívok addig készülnek ilyen production quality mellett, amíg ezt a sony megengedheti magának, és van kinek. És addig engedheti meg magának, amíg sok rajongója van, és ezek a rajongók hülyére vásárolják ezeket a játékokat megjelenéskor, $60-ért meg $70-ért . Ha a sony elveszti a rajongóit, akkor elveszti a pénzét. És pénz nélkül nem készülnek ezek a játékok. És ez már baj. Nekem.
Nekem személy szerint az a szimpaitkus, ha ezek a játékok készülnek, és így készülnek. És telibeszarom, hogy mi történik másik platformon, vagy az ott lévőknek jó-e vagy sem. Úgy, hogy közben azokon is jelen vagyok. De ezt csak a sonytól, náluk ennek KELL fennmaradnia. És ez még egyetlen egy esetben sem működött multiplatformban SENKINEK. A pécés világ leszarja ezeket a játékokat. Az eladási számok nevetségesek. Mindezt úgy, hogy nincsenek ilyen játékok azon a platformon. Nem kell(ene) a sonynak senkivel versenyeznie. Miért? Mert a kutya nem kíváncsi rá. Ott ez nem üzlet. De ez majd most biztos jól fog elsülni, mert Jimbo azt mondta, hogy sikerülnie kell :D
Lehet, hogy a TLoU-ból akár a döbbenetes 2 MILLIÓ darab is el fog menni pécén. Mindösszesen. $50-ért. Amiből $15 azonnal Gabe zsebében marad.
Bombaüzlet ez, énmondom, akárki láthassa :D
/jó-jó, az a 2 millió is nagyon szép eredmény, ha azt nézzük, hogy PS-en is csak 4 millió ment el a második részéből.
/Az első két nap alatt.