status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nyilván ez egy olyan dolog, hogy ezzel a játékosok csak nyernek szerintem, kivéve persze azokat akik eddig lelkesen lobogtatták a Sonys zászlót, és hirdették az exkluzívak mind fölött mantrát. Nos ők ezzel a húzással tulképpen szembe lettek köpve, mert ezek most jönni fognak PC-re is, és így értelmét veszíti az exkluzivitás.
Nekem személy szerint szimpatikusabb ez a fajta hozzáállás, de ha a cég szempontjait veszem figyelembe akkor itt most bizony szerintem baklövést követnek el, mert ez a brand már elég magasan van ahhoz, hogy szép lassan iszonyat összegeket húzzanak ki a vásárlókból.
Megint csak az Apple példáját tudnám felhozni, ugyanis amit hallani szokás az leginkább a "túlárazott" szó a cuccaikat tekintve.
Túlárazott? Lehet, sőt igen, de megfogják venni ezután is a termékeiket, mert van mögöttük egy baromi erős brand, ami minőséggel is párosul.
Náluk ez a stratégia azért mondhatni bejött, 13-15 év alatt a top 5-be kerültek.
Jelenleg a Sonynál is adott mindkettő, de ha maradnak a PC-s megjelenések akkor szerintem azért hígulni fog a brand.