status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A helyzet az az, hogy ezekkel a PC-s megjelenésekkel a saját maguk által felépített brandet csorbítják.
Szerintem ez egyértelmű.
Az elmúlt években a Sony felépített egy eléggé erős brandet amihez foggal-körömmel kezdtek el kapaszkodni a felhasználók.
Kicsit olyasmit mint az Apple. A lényege az, hogy a vásárlóikba belesulykolták ezt a "Te különleges vagy" érzést, és ez működött/működik is, és ennek a kulcsa az exkluzív játékok.
Itt a fórumon is lehetett olyanokat olvasni, ami azért alaposan megmosolyogtatta az objektív szemléletű embereket.
A State of play az mindig roppant igényes volt, ellenben minden más gameshow a kalap szar kategóriába sorolódott, már itt is pár embernél, holott írkálnak ide össz-vissz vagy 30-an :)
A gagyi grafikás 8 éveseknek készülő platformerek szarok voltak a zöld oldalon, de ugyanez a Sony égisze alatt már sokkal elfogadhatóbb volt sok embernek.
Nincs is ezzel baj, ez egy tudatos folyamat volt.
Most azonban ezekkel a PC-s megjelenésekkel pont ezt fogják lerombolni.
Ez kb olyan mintha az Apple aztmondaná, hogy holnaptól az ios telepíthető lesz mindenféle telefonra, és nem csak az iphone-okra.
És mondjuk a macOS-t is meglehet venni, és lehet telepíteni PC-kre.
Kiváncsi vagyok mekkorát buknának hosszútávon.
Rövidtávon biztos hoz majd nekik ez pénzt, de hosszútávon szerintem ez rossz döntés volt.