status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Nem azzal cseszték szét a reputációt, hogy minden jött PC-re, hanem azzal, hogy már nem számít akkora eseménynek egy Halo vagy egy Gears. Én mocskosul örülök, hogy felhasználóként az egyik gépen megkezdek valamit, akkor a másikon folytathatom. El is adták ezzel nekem a konzolt. De persze kellett ehhez a Game Pass is (és a VRR! mert a PS Collection elgondolkoztatott volna, ha "versenyképes" a PS5), szóval az MS ezen az üzleten keveset keres rajtam.

És igen, ha tudnám, hogy 3-5 éven belül minden jön PC-re, és nincsenek elszállva az árak, soha többé nem mennék más platformra, ha az jól funkcionál. De nem mindenki gondolkodik így (én eleve nem játszom szinte semmit 3-5 évvel a vásárláson belül, az utolsó, amit a azonnal játszottam, a GOG-os Diablo és a Blade Runner volt :D), ez tényleg kétélű fegyver, de te a pohár örökké üres lesz alapon állsz hozzá. Exkluzívrenomé helyett én szimplán jó gépeket, jó ökoszisztémákat és jó játékokat szeretnék, esetleg átjáthatóságot (cross-pay, cross-save, cross-buy stb., így családon belül is simán lehet vennék másik gépet co-opra például). Na most a PS3 ebből a szempontból egy szívben kést forgató ellenreklám volt, jobban járt volna a Sony, ha kiadja az exkluzívjait akkor PC-re, nagyobb eséllyel rántottak volna be PS4-5-re, mint így, hogy megjáratták velem a japópokol összes bugyrát, és az ótvar gépre "kényszerítéssel" maguk ellen hangoltak. A Nintendo kotyogós kávéfőzőn futtatott játékait meg hagyjuk. Működni működik, de pont ezért mindig kihagyom az aktuális generációjukat.