status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
hát kb. ennyiben, mint ahogy feletted kettővel yesname kollega is említette, mert aki türelmesebb az exekkel, annak totál fölössé válik a konzolok (Xbox pláne, de így lassan már PS5 is) birtoklása, _HA_ van egy baszó PC-je.. :D
más kérdés, hogy pénzben az 5x-ös VGA-árak mellett ez mennyire lesz vállalható és fenntartható a jövőben, de a PC-géming azért mindigis úri-muri volt, de most aztán pláne az, és gyanítom még sajna marad is jó sokáig.. :(
bajnak szerintem nem baj annyira, hogy gyakorlatilag a kvázi ingyen (vagy tényleg ingyen, lásd Play at Home - HZD, Ratchet) PS-tulajokhoz már régesrég hozzávágott és általuk hallomásból is hányásig unt címek jönnek 3-4 évvel később PC-re megpörgetve még egy bónusz körre, de nyilván több ember fog így gondolkozni (jogosan), hogy akkor minek konzol.. pláne, ha esetleg ráállnak arra egyszer, hogy day1 érkezik PC-re, vagy fél-1 eltéréssel az exkluzív cucc..
félreértés ne essék, engem nem zavar tényleg egyik szcenárió se, de totál megértem azt is, aki húzgálja a száját erre, mert azért mindigis megvolt az exkluzív címeknek a varázsa, nem véletlen létezik a fogalom szerintem... gyakorlatilag a Nintendo marad az egyetlen, aki nem enged ebből, és szerintem soha nem is fog :D
(mégha minden Switches cím emulálható is 4K@120Hz-en csont nélkül manapság... :D --- újra felötlik a kérdés: minek konzol, há mindenre ott a pécé
)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.10.21. 18:12:52