status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nekem a mostani graf is szájbabaszó, és nagy fájdalmam, hogy így is sokkal több energiát tolnak bele a grafba, mint a játékba. A játékok szép, unalmas szarokba mennek át. Én nem kérek jobb grafot. Én jobb játékokat kérek inkább már. Olyanokat, amik jönnek most is, de jellemzően szarabb graffal, mert egyszerre mindkettő már úgyfest nem megy. Vagy csak nagyon-nagyon ritkán, és azokra még várni kell. Az idén főleg olyan játékokat élveztem NAGYON, amik ilyen négybites graffal jöttek. És azzal is el lehet mesélni bármit, méghozzá csodásan. Szóval nem, én nem igénylem a jobb grafot. Annyit várok el, hogy amennyire lehet mai legyen, de ha ez nincs meg, attól sem sértődök már meg, csak legyen kompenzálva gameplayyel. Amit ezek a gépek tudnak, az bőőőven elegendő a nagyon magas minőségű szórakoztatáshoz. Van, akinek ez is kevés, és lehet még emelni ezen, ha valaki mindenekfelett maximalista, és oda akkor tényleg pécé kell. Viszont óriási, hogy eljutottunk odáig, hogy nem azért kell a pécé, hogy játszhatóak legyenek a játékok, hanem azért, hogy ki lehessen maxolni az grafikai opciókat.