status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Voltan
    Megérkezett tegnap a kütyü, egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon tetszik a "bekapcsolod, és megy" feeling. Persze ez egy konzoltól azért elvárható, de valóban sokkal simább, gyorsabb az élmény, mint a PS4-nél volt. Az új UI szerintem tök logikus, egy pillanat alatt átszoktam rá, nagyon rendben van. Egyelőre csak pár PS4 játék "péesötösített" verzióját próbáltam ki, a LoU2, meg a Tsushima is nagyon brutál, tényleg egészen más élmény, mint a PS4Pro-n volt. Egész jó pc-m van, és ahhoz hasonlítható az élmény, ami tényleg nem semmi, főleg az előző gennel összehasonlítva, hát ég és föld.
    Szerencsére a monitorom egyike azoknak, amik képesek leskálázni a 4k jelet 1440p-re, szóval így is natívban tudom tolni a cuccokat annak ellenére, hogy a PS5 elvileg nem támogatja még az 1440p-t.

Még ismerkedek vele, de egyelőre nagyon tetszik. Hamarosan beruházok a Miles Morales-re, érdekel hogy muzsikál egy szigorúan PS5-re írt cucc.

A tárhely kicsit zavar továbbra is, főleg, hogy a kompatibilis SSD-k ára a csillagos egekben van, de hát ez van, nincs jelenleg mit tenni.