status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hááát azért vannak dolgok még. Ami tetszik, hogy a gép bootolási ideje mintha gyorsabb lenne.
Természetesen pozitív, hogy a gép kisebb és kevesebb helyet foglal és a megjelenése valahogy élőben jobban bejött, mint azt a képek alapján vártam.
Ami csalódás, bár tudtam, hogy ez lesz, hogy a kontroller még 2021-ben alapból elemmel kellene működjön. Persze vettem hozzá tölthető aksit. Értem, hogy jó pénz jön be a Duracelltől éves szinten az MS kasszába, de nálam azért ez nagy fekete pont. A kontroller fogásra jó most is, régen is az volt, az hogy van rajta egy új gomb, és kicsit módosítottak a dizájnon az nem oszt nem szoroz. Játékkal ma kipróbálom, de ott is tudható, hogy azért a PS kontroller képességben jobb most.
A csempés felület és az egész megjelenése a menünek és annak a használata szintén a mehhhh kategória. Nem vált be se a PC-s oprendszerükben, se telefonon, se laptopon ez a csempés megoldás, és itt is bután néz ki. Nem is értem, hogy ezt miért ilyenre csinálták. Ma még megnézem mit takar a testreszabás, remélem nem csak annyi lesz, hogy a csempék színét tudom változtatni. A PS-hez képest ez a menürendszer kb 10 év visszalépés. (Elvileg jön valami új felület, remélem alaposan átgyúrják, ráférne.) Persze ezt is meg lehet szokni, de azért nem egy 2000 Ft-os a tetriszt futtató gépről beszélünk.