status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • bakkerman
    Hetfon megerkezett a gép,beléptem a PS5 tagok (szűk) csoportjába 4 hónap várakozás után :D Egybol vettem egy havi ps plust,johetett is a jó “öreg” God of War...hát emberek,ez a gép ez eszméletlen...nincsenek szavak erre a vizuális orgazmusra amit kaptam mar az első 30 percben...megvettem a géphez a kinézett TV-t (Samsung AU9000 43 inch),170ezer volt,döbbenet hogy még egy ilyen nem felsőkategóriás TV-n is milyen kegyetlen a latvany...jatszottam en a God of Warral amikor megjelent egy PS4 slimen,egy 32-es FHD TV-men,akkor se volt csunya ez a jatek,de amit most mutat ezen a tv-n a ps5-el 4k60 fps-ben,ez valami kegyetlen. Tudom azert itt mindenkinek mar regota megvan a gép,sokatoknak gondolom megjelenestol pörög,hat megerte ez a varakozas...az hogy a gepet még lenemeitott tv-nel se hallom ez is brutal,a regi PS-ek utan,meg a pc gamingee korszakom utan ahol a GTX 1070-em mar visitott neha ha meghajtotta valami komoly jatek...szoval most nagy az öröm,igazabol annyi lenne a kerdesem hogy en lattam a storeban a Pokembert,a sima valtozatot ha megveszem az mar felpatchelve fog lejonni a gepre,tudja majd a 4k/60-at? Vagy a GOTY verziot kellene megvennem?