status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs


NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!


SG.hu Discord
 • Moby
  #116216
  Máshonnan másolom, lesz benne olyan, amit már írtam, de nem írok másikat:
  "Lepörgött a Death's Door credits. Mármint kiírták mindkét ember nevét, aki készítette.
  Kereken 17 óra volt az első indítástól a creditsig, de ezzel nincs vége a játéknak, mert elég sok mindent nem találtam meg, nem jártam minden helyen, meg amúgy is...de ez már spoiler lenne. Szóval folytatom.
  Namost olyan magasan ül minden felett, ami az idén kijött, hogy nincs is igazán jó definíció rá Egy műremek. A nagybetűs játék. Gyakorlatilag tökéletes. Perfekt balansz, humorba áztatott melankólia, egyszerű, de tökéletesen működő mecha, csodálatos pályatervezés, kockásfüzetbe rajzolható learning curve...
  Olyan leveldesign, amiről a nagyjátékok is csak álmodoznak. Olyan tökélyre fejlesztett progressz, hogy a jó kurva anyját a housemarque-nak a randomszar returnalért. Meg a sonynak. Meg mindenkinek. Kettő ember, egy hamburger áráért megcsinálja a tökéletes játékot. Elmehet mindenki a jópicsába. De tényleg.
  Azonnal abba kellene hagyniuk a nagystúdióknak mindent, amit épp csinálnak, és megnézni ezt, majd nagyon de nagyon átgondolni az elejéről, amin eddig dolgoztak.
  Mert ha nem üti meg ezt a szintet zeneileg, játékélményben, zsenialitásban, és/vagy többe kerül ettől, akkor azonnali törlés az egész projektre! Bátran, látatlanban! Bármi is az.
  Verdikt: 10/10. De az a 10/10 ami mellett a manapság minden szarra rászórt 9 pont az inkább 6. Vagy 5."