status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • RJoco
    Nem hiszem, hogy képesek lennének a PS-t bányászatra használni. Vagy, hogy egyáltalán megérné.
    De azt sem hiszem, hogy vissza fog menni 500€-ra az ára. Ez már csak szép álom marad.

Amúgy sem értem az egészet. Jön itt mindenki a környezetvédelmes baromságával, de, ha valamiből nincs annyi, amennyit megvennének, akkor méregdrága, holott a gyártási költség fix, míg, ha rogyásig rakják a raktárakat, akkor olcsóbb lesz, cserébe meg sok szemetet gyártottak, ami nem fog elfogyni, raktárban porosodik, stb.
    Azt még megértem, hogy amíg vissza nem hozza a befektetett összeget, addig drágább lesz valami, azt már kevésbé értem meg, hogy sem PS-ből, sem VGA-ból nem voltak képesek a mai adathalász társadalomban megfelelően felmérni az igényeket és aszerint gyártani a mennyiséget. Helyette jól kicsesztek az emberekkel és nem hiszem el, hogy ezt nem szándékosan, pénzéhségből tették.
    Én is baromira nagyon örülnék, ha az új VGA-mat megkapnám 800€-ért, mint 5 éve a 980 Ti-t, de szerintem nagyon fogok örülni akkor is, ha a mostani 2000-ről lemegy 1500-ra a kiszemelt ára.