status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát mivel szubjektív ezért az indok annak van értelme, hogy ennyire nem sűrgős, vagy egész egyszerűen elvi okok miatt.
Ezzel amúgy semmi probléma.
Azért ha a VGA-k nem is mennek teljesen vissza, de egy PS5 azért nem ugyanaz, hacsak nem lesz kriptobányászoknak érdeke akkor a PS5 az mindenképpen lemegy majd árban ez tuti.
A várakozás ilyen téren jogos, vagy indokolt lehet, a baj akkor lesz ha kiderül hogy bányászatra jó felvásárolják őket és akkor világvége lesz.
Bennem is nem ez miatt de az volt hogy geci lehet most azonnal nem kell, de mi a picsa van ha közbejön valami és lehet simán kripto vagy a boltok vagy a sony basz rá és emel, vagy 2022 végéig várni kell akkor cseszhetem. én pl ha kijön egy Horizon Zero Dawn 2 nem arról van szó hogy agyuramisten nem tudok várni, én is vártam fél évig a rendeslésre mert 300-400k-ért nem volt fontos.
De semmi biztos dolog, csak eddig úgy néz ki hogy nem kell kritora és már csak annyi hogy a gyártási darabszámnak el kell érni egy mennyiéget amikor már nem képesek tárolni a sok ps-t a viszonteladók.