status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs


NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!


SG.hu Discord
  • RJoco
    #116131
    Igen, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mikor veszi meg.
    De értelmét nem látom a különböző indokoknak, amivel halogatják. Az nem szolgál másra, mint, hogy megnyugtassák saját lelküket, mert jelenleg nem akarják megvenni.
    Én is ezt teszem VGA terén, szóval ismerem az érzést.
    Az is egy módszer, hogy valaki azt mondja, 150 ezer fölött nem fogja megvenni. De ettől még hangoztatnia nem kellene, mert 150 alá soha nem fog menni és aki ebben tényleg bízik az....
    Aki kicsit is figyeli a piacot, illetve kicsit is odafigyel az életre, az tudja, hogy nagy változásra, csökkenésre nem kell számítani. Ez nem az a világ. Itt minden csak emelkedik.
    Kisebb visszaesésre esetleg lehet számítani, mikor a piac már megfelelően telítődik, de addig még ki tudja, hova fel nem megy az ára. Azért egy PS4 slim-et még így is 300€ körül vesztegetnek.
    A belépő kategóriás laptopok mindig 400€-ba kerülnek. Teljesen mindegy, hogy mikor veszed meg. Teljesítményben minden évben egy kicsivel többet kapsz, viszont a régebbi modelt nem fogod tudni megvenni 400 alatt újonnan, mert nem lesz.
    A VGA-nál ráfogták a bányászokra, most Kína betett nekik, ráfogják a chip hiányra. Ami nem mellesleg más területeket is érint. Volt a korona és még mindig van. Szóval mindig lesz mire fogni, hogy azért annyi, mert.
    A sógor nem tudta megvenni elővásárlásban a PS5-öt, így vett egyet később, másfélszer (750€) annyiért, nem "rendes" eladótól.
    Úgy, hogy egyes nagy áruházláncok kétszer annyiért (1000€+) adták/adják, mint az előrendelési ár. És vannak, akik megveszik. Mert mindig vannak, akik megveszik. Mert nekik kell és megtehetik és baromira örülnek, hogy elérhető.