status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Cyberpunk 2077 ps5 benyomások kb 20 óra játék után. Series X-en és PC-n többször végigvittem, minden befejezést kipróbáltam.
A PS5 verzió még mindig messze-messze a legbugosabb. Semmi ehhez hasonlót vagy közelítőt nem tapasztaltam, ami itt mindennapos. Pár példa:
- a holotelefon képe egyszer csak szétesett és úgy is maradt, akármit csinálok a kép szétcsúszik, nem érinti a végigjátszást, de rohadt zavaró, egyik másik verzióban sem láttam ilyet,
- a töltési idő nagyon szar. konkrétan rosszabb, mint pc-n hdd-n, pedig itt ssd-n fut. Kb 4-5-ször annyi ideig tölt, mint a series x, ami vicc, mert a ps5 ssd-je gyorsabb,
- folyamatosan vannak kisebb grafikai artifact-ek, glitchek, pl. a tárgyak, szereplők elkezdenek vibrálni, ha a képernyő sarkában vannak, de abbahagyják, ha rájuk nézel,
Eddig game breaking buggal nem találkoztam, crash sem volt, ezeket legalább megoldották, ráadásul a frame rate is ebben a verzióban tűnik a legstabilabb 60-nak (mondjuk cserébe az npc és traffic sűrűség is alacsonyabb, mint boxon), de kb ezek a jó hírek egyedül.
Exploitok terén ugyanaz, mint a többi verzióban: sasquatch xp exploit működik, enter the clowns sebezhetetlenség exploit szintén. Vicc, hogy ezeket képtelenek voltak ennyi peccs után is kivenni a játékból.
Az a helyzet, hogy bár nekem a CP volt a tavalyi év játéka, nagyon át kell gondolni, hogy ezt így érdemes-e most megvenni ps-en. Bele se merek gondolni, milyen lehet last genen. Mindenki várja meg a next gen peccset és attól függően döntsön arról, hogy megveszi-e vagy sem.