status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #115940
    Hát belső nézetben ja mivel nem látsz magad mellé meg mögé a meglepetés ereje más meg ugye bele tudnak jönni az arcodba megijjeszteni.
    Ilyen téren egyetértek hogy illyesztőbb tud lenni.

Ellenben a régi részeknek cserébe volt egy nyomasztó hangulata, ami nem a nézet miatt volt, szimplán mert más volt a játék amúgy minden téren.

Én nem temetem , csak nekem nem tetszene és nem játszanák vele, annyit mondtam, pont ez miatt én már inkáb manapság irritálónak tarom azt ha belső nézetből kell játszanom, zavar hogy nem látok magam körül semmit, meg általában a fov is kicsi konzolokon legalábbis, mintha egy csőbe nézelődnél, egyeltalán nem adja vissza azt se amit valójában látnál 120 fokban kb...

Nekem ez zavaró, és elveszi a kedvem a játéktól...másnak valszeg meg bejön.
    Én egy SH így nem tudnék élvezni az tuti ezért remélem hogy ez egy új IP inkáb.

nekem nem lenen bajom talán a kis látoszöggel, de maga a harc, mozgás is EGÉSZEN más....

Gondoljatok bele mondjuk milyen az irányítás egy belső nézetnél,a harc, meg minden, míg külsőnézetben sokkal egyszerűbb az irányítás, könnyebb hirtelen mozogni, iránytváltani, stb....
    Sokszor ilyen FPS-ekben a védekezés annyi hogy elkezdesz sétálni hátrafele háttal hogy ne üssenek meg.
    Pláne a régi fix kameársokban ahol arra mentél a karakterrel amerre húztad az analog kart, kb fél másodperc volt megfordulni és elfutni akár... itt meg mire megfordulsz meg elfutsz akár egy ütés elől az sok idő. Természetesen a játék erre van beállítva sokkal lasabbak az ellenfelek is, stb....

Nekem már ez iritáló, mintha lebénult karakaterrel mozognék vagy valami 80 éves öregemberrel... nekem túl lassú már...és nehézkes...

én ilyen apróságokra gondolok.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.06.19. 08:52:04