status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szerintem meg mások szerint is nem időtmúlt, annyira nem, hogy ilyen nem is létezik, sőt indie szinten hálisten vannak még ilyen kincsek, nemrég linkeltem pont egyet ugye....
Én elhiszem hogy valakinek tetszenek ezek az újak, de ez nem jelenti azt hogy idejét múlt, mert akkor a Resi 4 féle válnézet is az lenne....
Gow-ról meg pont pár ismerőssel nemrég beszéltem, hogy fura a régi résznek sokkal jobban állt ez a dolog én sokszor végigvittem, kimaxoltam pl a régi részeket, ez az új rész meg kín volt harcolni így válnézetből, irritáló védekezés meg harcrendszer...
Egyszer a story miatt végignyögtem és utána meg ennyi volt.
PT demo-ban az égegyadta világon semmi extra nem volt azt kivéve hogy törölték és ezáltal híressé vált.
Azé mert végigsétál egy karakter 20x egy folyosón még nem jelent semmit, amúgy is mondták hogy a végleges játék nem ilyen lett volna ez valami techdemo lett volna....
Emlékeztek még a Resi 7 demo-ra???
Hát és mi lett belőle? annak a sok extra dolognak, ami körbe lengte a demo-t, hogy a videókazettás dologgal tudsz menni az időben és így változik a környezet, meg a sok rejtvény?
Azt mi lett a végeredmény, ja ....
Pont a SH az ami szerintem rohadtul megint elveszne FPS nézetben a mai trendekkel.
De max megint 1 sorozattal kevesebb, amivel nem kell foglalkoznom.
Bár eddig se jelent meg része. :)
Meg nem beszélve arról hogy mégis mikor kezdett el csökkenni a SH-ek minősége? egész véletlen az 5-6-nál, pont amikor változtattak a jól megszokott dolgon és egy egészen más nézetből egy light-osabb játék lett. Bár nekem azokkal se volt nagyon nagy bajom, de a SAH 1-4 sokkal jobban tetszettek régen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.06.19. 07:56:24