status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #115504
    Minden tiszteletem a fejlesztőké, meg a játéké.
    Mert azért független attól, hogy nem áll annyira közel hozzám, amennyire lehet objektíven állva hozzá, az év egyik legjobb AAA játéka.

De pont ugyanígy gondolom és emlegettem párszor, hogy elvileg egy FPS-t ugyanarra a hardverre szebben lehetne megcsinálni, legalábbis a legtőbb multbéli példa ezt mutatta.

De valóban furcsa, a fizika, meg az animációk, elviseltek volna szerintem olyat a játékosok, hogy ne a szokásos low textúrás ellenfelek legyenek, mert valóban a farkasemberek nagyon csúnyán vannak megcsinálva...
    Meg azt gondoltam manapság ha kinyitok egy ajtót vagy egy itemet a helyére teszek akkor ahoz majd tartozik animáció is.

Meg az a pár fegyver amit folyaamat látsz a játékban, pláne nagyban meg maga a kés, szerintem ettől jóval több törődést igényelt volna.

Illetve ezek a csonkításoknál is látni hogy a karakterünk iszonyat egyszerűen van megoldvaa technikailag és kidolgozva.
    Pedig sokat hozzátett volnaa szerintem a hatáshoz, ha ahogy említed is, csak feleolyan csonkolás lett volna mint a Resi 2 remake-ben.

Már a 7 ben is így volt, pl amikor aa bogarakat Ethan lerázza magáról a kezével akkor nem potyognak le a bogarak, hanem ahogy a kezét elhuzza a bogarak felett, szimplán eltűnnek.

A vázák törési modelje se annyira durva, pedig aztán nincs sok belőlük a többi dolog full statikus....

Érdekes.
    Még az is eszembe jutott, hogy jön a PSVR 2, és ez azért ilyen mert VR-ban így néz majd ki a Resi 8.
    Vagyis szerintem utólag lesz benne VR.

Sok jelenet is pont bele illene.