status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na jó a puzzle-k azok nagyon régóta már úgy vannak megoldva hogy ne kelljen sokat elakadni, én konkrétan hallottam rengeteg mai játékostól hogy miaz hogy egy resiben, mármint a régiekben mint pl egy Resi 2 Remake-ben neked oda-vissza kell futkosni, meg tároló dobozok stb....
Szóval erre számítottam hogy egyszerűsítve lesz kicsit mechanikailag stb.
A régi karaktereknek sem volt túl mély story nagyon, és nem voltak sokkal extrább karakterek, a titok abban rejlett, hogy tps modba kellett játszani, annak az az előnye, hogy folyamat látod kivel játszol.
Ezzel sokkal jobban pl megszerethető vagy megszokható úgymond egy karakter, tudod hogy néz ki, vizuálisan is kapcsolatba leszel vele.
Ethen pl szerintem ezért sem annyi emlegetett karakter, ha szerintem 10 ismerőst valaki megkérdezne tuti elsőre Mia vagy a gonosz család jutna eszébe pl a 7-ből.
Ezért is lenne pl fontos szerintem az fps-ben nagyon jól kidolgozni főleg a mi általunk irányított karakter hátterét, vagy aktuális storyját.
A loot rendszer is részben azért olyan mint a 4-ben szerintem mert sok mai játékos nem csak arra oanaszkodott hogy minek kell ide-oda futkosni egy házban hanem azért is mert egy tárolóba kell hagyni a cuccokat meg ki-be oakolni menedzselni stb.
Hozzáteszem én pl PONT ezekért imádtam a Resi játékokat hogy nem A-B-be kell csak menni.
Sajnos ezekszerint nem éltek jól ezzel a falus meg kastélyos lehetőséggel a fejlesztők, pedig mint említettem, ha valahol lehetett volna szuper pályadizájn meg sok rejtvény meg titkos dolgok az pont egy cseszettnagy kastély lett volna mint az első részben.
Na majd legközelebb.