status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Félek hogy igen, azok alapján amiket most írtatok, de a speedrunnereknek tökéletes a játék...
Nem tudom ki figyelt fel még1 fontos dologra.
Már nem csak azért könnyebb a Resi 7-8 mert mondjuk van sok lőszer meg tudsz pl védekezn, vagy mert kevés a terület.
Én arra figyeltem fel pl, hogy rafináltak voltak a fejlesztők... a zombiknál ugye az volt hogy sokszor elfutni nem tudtál mellettük, megragadtak, instant sebzés, védekezés is inkáb tárgyakkal lehetett...
Itt meg mi van? Kb hasonlóan lassúak, kivédhetetd a támadásokat, lehet sebzenek de kevesebbet, el is futhatsz melelttük könynedén mert nem tudnak megragadni, max utánad ütnek, vagy hadonásznak....
Vagyis szerintem ez pl speedrunnereknek tökéletes és főleg a boss-okat kell csak kiokoskodniuk, de ahogy láttam a legtöbb ott se annyira kikerülhetetlen, bár valahol érthető mert fps nézetben nagyon nem tudnánk dodge-olni, mert furcsa lenne megoldani.
Mondjuk én pont ellenkezőleg hittem, hogy ez JÓVAL hosszabb lesz mint akár a 7. rész, és sokkal több helyszín, azok is nagyok, de ezek szerint mégsem.
Majd a 9. rész.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.05.09. 14:26:53