status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #115444
    Mondjuk szerintem is ennek bírnia kellene simán a 120fps-t 1440p-ben.
    Mert az összhatás persze jó, de azért pláne kinn meg az ellenfelek azért ezeknek a gépeknek nem szabadna hogy gondot jelentsen.

Én attól félek, hogy ez lesz, hogy szerintem kicsit optimalizálatlan játékok lesznek majd megint.

Bár tegyük hozzá, hogy ez a Resi még crossgen játék, vagyis úgy csinálták meg hogy előző genen is jól menjen.

És ez pláne most szerintem sokat számít,pláne hogy rámentek elvileg az előző gen erősebb gépeire, mert abból van a piacon a legtöbb.

És télleg látszik is hogy jól megy PS4 Pro-n meg Xbox X-en....
    Meg persze a kis gépek se panaszkodhatnak.

De bōven elég ettől még a 60fps, csak hogy képes-e rá annyiban érdekes.

Csak mikor pláne az elején kint mászkálsz a csupasz havas bokros vidéken, akkor ott a játék nem annyira mutatós mint pla a kastélyban a belső területek.

de ez lehet az engine miatt is akár.
    De amúgy akik szerették a 7-et, nem fognak csalódni.

Nekem kicsit az fura inkább hogy bármerre megyek kis szobákat leszámítva sok helyen nagyon egyforma minden, szürkés-barnás, hiányoznak a színekkel teltebb helyszínek.

Na nem azt mondom hogy legyen piros hó, csak olyan furi bent is, hogy nem annyira kontrasztos.
    Bár a 7 is hasonló volt.

Ja meg annyi hogy PC-n nekem az egér használhatatlan valamiért, meg ha kontrollerrel is vagyok bármelyik platformon, az irányítás+célzás olyan mintha direkt lassú és nehézkes lenne.

Nem érzem annyira fluidnak az irányítást, pedig PC meg PS 5 is 60 fps volt, szóval nem lehet azt mondani hogy 30 fps miatt van.

Nem tudom nektek az irányítás milyen, lehet én szoktam el az fps-ektől, de nekem úgy rémlett hogy a többi fps-ben gördülékenyebb.
    De lehet ez a gameplay miatt van így hogy azért ne tudj hero lenni.

Viszont az aim assist-ot ki kellett kapcsolnom mert durván ráugrált a célkereszt az ellenfelekre, amúgy szerintem rendben van a maga módján.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.05.07. 08:05:14